Åbningstider

Åbningstider

i januar har vi åbent for gæstemenuer samt selskabsmenuer og buffet'er. Skal bestilles senest 2 dage før.

Fransk Spisehus – Danmarks bedste catering firma

i januar har vi åbent for gæstemenuer samt selskabsmenuer og buffet’er. Skal bestilles senest 2 dage før.

Fransk Spisehus er et catering firma, der tilbyder catering af lækker fransk mad. Vi har gennem mange år arbejdet som catering firma, hvor vores dygtige kokke og tjenere sørger for, at vores kunder får den bedste franske mad til favorable priser.

Vi er som fransk catering firma en af de bedste udbydere af fransk mad, som kan leveres til vores kunder, når de ønsker mad til forskellige lejligheder, hvor den ekstravagante madoplevelse er vigtig. Vores menuer er alle sammensat med respekt for de franske madtraditioner, som består af gode kraftige smage med fokus på kvalitet og delikatesser.

Hvis du ønsker mad fra et catering firma og gerne vil tilbyde dine gæster noget andet, end det du plejer at servere, så er Fransk Spisehus stedet for dig. Vi gør meget ud af at skabe tilfredse kunder, så de hver gang får en oplevelse af, at vi som catering firma er det bedste på markedet.

Sideløbende med bestilling af vores buffeter eller menuer kan du få vores kokke og tjenere ud at tilberede, præsentere og servere maden for dig. Vi vægter vores forskellige ydelser som catering firma højt, så vores kunder kan få mere end bare en madoplevelse, når de bestiller vores mad. Ved bestilling af vores kokke og tjenere kan den festlige lejlighed tage sig ud fra den luksuriøse side af, så du ikke behøver at tænke på andet end at invitere og underholde dine gæster, mens vi står for alt det praktiske arbejde og giver dine gæster en god og professionel betjening.

I Fransk Spisehus sigter vi altid efter at være det bedste catering firma i Danmark. Vi tilbyder vores kunder gode madvarer, som de er bedst, når de kommer fra det franske køkken. Et hvert godt catering firma tager deres madlavning seriøst, og vi vil gerne stå i spidsen for at være repræsentanter for god madlavning med høj kvalitet, hvor der er fokus på detaljen.