Catering i København & Nordsjælland

Catering i København & Nordsjælland

Fransk Spisehus tilbyder fransk catering i København og Nordsjælland. I dag leverer vi lækre retter, delikate serveringer og luksusanretninger til selskaber, bryllupper og andre begivenheder i hele København samt Nordsjælland. Vi elsker de franske madtraditioner og gør meget ud af at tilbyde vores kunder det bedste inden for det franske køkken, uanset om de bestiller catering i København eller catering i Nordsjælland.

Catering i København og catering i Nordsjælland er populært. Og med god grund. Som vært slipper du for stressen i køkkenet, og du kan trygt fokusere på dine gæster, mens vores professionelle kokke tilbereder fransk gourmetmad i særklasse. Med catering i København eller Nordsjælland får du lækre forretter, smagfulde hovedretter og delikate desserter, der forkæler dig og dine gæster.

 

 

 

 

 

 

 

 

CATERING KØBENHAVN

Vores køkken er placeret i hjertet af København, hvor vi tilbereder maden for dig. Derfor har vi stort fokus på catering til København, hvor vi på daglig basis tilbyder vores kunder fransk mad. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med vores mad, når de har bestilt catering i København, og at de har lyst til at vende tilbage til os samt anbefale vores mad til venner og bekendte.

Det er muligt at bestille catering i København til rigtig mange forskellige lejligheder, og du kan få et væld af muligheder i udvalget af menuer hos os. Catering i København foregår nemt og hurtigt, og vi glæder os til at levere den gode franske mad til dig næste gang, du skal have gæster på besøg, holde en fest eller afholde en reception.

CATERING NORDSJÆLLAND

Mange af vores kunder får leveret catering i Nordsjælland. Vi tilbereder ofte mad til kunder, som enten er bosatte eller har virksomhed i Nordsjælland og gerne vil bestille vores catering. Vores franske mad bliver altid pakket fornuftigt og forsvarligt, så vores kunder trygt kan bestille catering i Nordsjælland.

Catering i Nordsjælland optager en stor del af vores arbejde, hvorfor vi er rigtig glade for at kunne levere et godt produkt til vortes kunder, så de altid føler, at de får den franske madoplevelse, som er enhver festlig eller vigtig lejlighed værd.

 

 

 

 

 

 

 

Menuen kan bestilles til minimum 10 personer.

 

Catering menu 1

Med smagen i højsædet…

Se menuen

Catering menu 2

Den populære…

Se menuen

Catering menu 3

Lidt ekstra forkælelse…

Se menuen

 

Catering menu 4

Lidt af det hele…

Se menuen

Catering menu 5

Den klassiske…

Se menuen

Catering menu 6

Køkkenchefens favorit…

Se menuen