Firmafrokost

Firmafrokost

Firmafrokost ud af huset: Bestil vores frokost-catering i dag

TIL MINIMUM 5 COUVERTER – INGEN BINDING

Vi tilbyder 2 forskellige frokostløsninger til din virksomhed som ønsker en fast frokostordning. Se vores video’er nedenfor og bliv klogere på indholdet af vore frokosttilbud.

SE VORES AKTUELLE MENU VED AT KLIKKE HER.

Standard frokostordning fra Fransk Spisehus – se video for mere info.

Lille frokostordning fra Fransk Spisehus – se video for mere info.

 

Få vores lækre firmafrokost-catering ud til din virksomhed, så du og dine medarbejdere kan få en dejlig og smagfuld frokost hver eneste dag. Vores dygtige kokke sørger for, at give middagspausen en ekstra smagsoplevelse.

Vi tilbyder firmafrokost ud af huset til både små og store virksomheder, så længe der bestilles til minimum fem kuverter. Uanset hvor stor din virksomhed er, så sørger vi for den samme høje kvalitet, hvor der er kræset for smagen og konsistensen i alle retterne.

Vi sætter en ære i at lave god fransk mad, hvilket også gælder i vores firmafrokost catering. Frokosten er dagens vigtigste måltid, og vores frokost ud af huset sikrer, at måltidet bliver en vidunderlig smagsoplevelse – hver dag.

Vores dygtige kokke laver altid mad med respekt for gode og sunde fødevarer, så du får den bedste mad, der kan tilbydes ved en firmafrokost catering. Sammensætningen af menuen til frokost ud af huset bliver gjort af vores kokke i samarbejde med dig, så du får den frokostordning, der passer til dine ønsker.

Hvis virksomheden også ønsker julefrokost ud af huset til medarbejderne, kan det også arrangeres, ligesom Fransk Spisehus kan tilbyde catering til nytårsfesten i firmaet.

Med vores frokost catering bliver frokosten leveret til døren, når du og dine kollegaer skal spise. Det går nemt og ubesværet, så det eneste I skal gøre er at sætte jer til bords og nyde den lækre mad. Vi kan levere frokost ud af huset i alle hverdagene, så I altid vil kunne få den lækre frokost, der er blevet tilberedt af vores kokke, der altid kræser for detaljen og den gode smag.

Hvis du ønsker at vide mere om vores frokost ud af huset eller har spørgsmål omkring retter og levering, så er du meget velkommen til at kontakte os på 45891287 eller sende os en mail på franskspisehus@gmail.com.

Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med vores julefrokost ud af huset eller svare på spørgsmål angående vores nytårsmenu-catering. I denne sæson har vi sammensat en unik og lækker julefrokost samt nytårsmenu ud af huset, som med garanti får medarbejderne til at juble.

Som fast frokostkunde hos Fransk Spisehus tilbyder vi ALLE ansatte 10 % i rabat på ALT vores selskabsmad, som findes under fanerne “højtider” og “catering”.

Som frokostkunde hos Fransk Spisehus tilbyder vi også :

  • Mødeforplejning, i form af frokosttallerkener, sandwich, salater eller smørrebrød
  • Hjemmebagt kage
  • Frugtkurve
  • Fade med skåret frugt
  • Drikkevarer
  • Og meget mere…