Firmafrokost

Firmafrokost

Frokost ud af huset: Bestil vores frokost catering i dag

 

 

Få vores lækre frokost catering ud til din virksomhed, så du og dine medarbejdere kan få en dejlig og smagfuld frokost hver eneste dag. Vores dygtige kokke sørger for, at det franske køkken kan komme ind i frokoststuen i din virksomhed og give middagspausen en ekstra smagsoplevelse.

Vi tilbyder frokost ud af huset til både små og store virksomheder, så længe der bestilles til minimum fem kuverter. Uanset hvor stor din virksomhed er, så sørger vi for den samme høje kvalitet, hvor der er kræset for smagen og konsistensen i alle retterne. Vi sætter en ære i at lave god fransk mad, hvilket også gælder i vores frokost catering. Frokosten er dagens vigtigste måltid, og vores frokost ud af huset sikrer, at måltidet bliver en vidunderlig smagsoplevelse – hver dag.

Vores dygtige kokke kender det franske køkken ud og ind, og de laver altid mad med respekt for gode og sunde fødevarer, så du får den bedste mad, der kan tilbydes ved en frokost catering. Sammensætningen af menuen til frokost ud af huset bliver gjort af vores kokke i samarbejde med dig, så du får den frokostordning, der passer til dine ønsker.

Med vores frokost catering bliver frokosten leveret til døren, når du og dine kollegaer skal spise. Det går nemt og ubesværet, så det eneste I skal gøre er at sætte jer til bords og nyde den lækre franske mad. Vi kan levere frokost ud af huset i alle hverdagene, så I altid vil kunne få den lækre franske frokost, der er blevet tilberedt af vores kokke, der altid kræser for detaljen og den gode smag.

Hvis du ønsker at vide mere om vores frokost ud af huset eller har spørgsmål omkring retter og levering, så er du meget velkommen til at kontakte os på 45891287 eller sende os en mail på franskspisehus@gmail.com.

  • Frokostordning
  • Mødeforplejning, i form af frokosttallerkner, sandwich, salater eller smørrebrød
  • Hjemmebagt kage
  • Frugtkurve
  • Fade med skåret frugt
  • drikkevarer
  • og meget mere…