Grillbuffet

Grillbuffet

Sommertilbud: Grillbuffet ud af huset:
Bestil vores lækre catering buffet i dag

 

Vores buffeter ud af huset oser af kvalitet og lækre retter, som vores dygtige kokke har tilberedt. Vi tilbyder dig det bedste inden for det franske køkken, og med bestilling af vores catering buffet kan du give dine gæster en buffet, som er noget udover det sædvanlige.

Vores kokke har mange års erfaring med tilberedning af franske retter, hvorfor de er rigtig dygtige til at lave maden med kvalitet for øje. Det franske køkken er særligt velegnet til buffet ud af huset, da der findes mange gode retter, som supplerer hinanden rigtig godt i smagssammensætning og konsistens, når de serveres sammen.

Det er muligt at bestille vores grillbuffet ud af huset til både private lejligheder og til din virksomhed. Så længe der bestilles catering af buffet til minimum 30 kuverter, så kan vi tilbyde en buffet ud af huset, som svarer til, det bedste en buffet fra det franske køkken kan hamle op med.

Ønsker du at vores tjenere skal hjælpe med at anrette retterne, præsentere maden og servere for dine gæster, så er du velkommen til at kontakte os og få et tilbud på dette. Vores tjenere er dygtige og hjælpsomme, så hvis du ønsker dette, behøver du ikke at bekymre dig om andet end at invitere dine gæster og byde dem velkommen, når du har bestilt vores buffet ud af huset.

 

 

Grillbuffet

Bestilles til minimum 30 personer.

Helstegt pattegris
Bagekartoffel med kryddersmør
Nye danske kartofler stegt med timian og smør
Broccoli salat med rødløg, tørrede tranebær og mormordressing
Fyldig grøn salat med tomat, agurk, peberfrugt, skalotteløg og oliven. Hertil husets dressing
pasta salat vendt med vores hjemmelavede rucolapesto, toppet med parmesan, ristede græskarkerner og skovsyre
Husets friskbagte brød samt smør.

* Prisen er inkl. kokkehjælp og grill.

 

Bestilling af grillbuffet

Fornavn og efternavn

Telefon

Adresse

Postnummer

By

Din e-mail

Hvor mange personer ønsker du at bestille til?

Til hvilken dato ønsker du at bestille?

Øvrige kommentarer