Helstegt and

Helstegt and

CATERING JULEAFTEN: FÅ MAD UD AF HUSET JULEAFTEN 2019
AFHENTNING ELLER LEVERING D. 24.12.

NYHED : TIL VIRKSOMHEDER TILBYDER VI OGSÅ LEVERING D. 23.12.

Frygter du at stå i køkkenet hele juleaftensdag, mens du stresser over andesteg, rødkål og risalamande? Slip for besværet og få mad ud af huset juleaften 2019 fra Fransk Spisehus. Hvert år leverer vi hundredvis af kuverter til små og store selskaber juleaften og 2019 er ingen undtagelse.

Helstegt and

Hvis du ikke ønsker at bestille vores populære julemenu, men istedet blot ønsker hjælp til stegning af anden, er dette også en mulighed i år. Du kan købe andestegen hel eller du kan få vores dygtige kokke til at skære den ud for dig. Derudover har du selvfølgelig mulighed for at tilkøbe alt det gode tilbehør til anden, såsom andesaucen, den hjemmesyltede rødkål, vores hjemmelavede kartoffelchips mm.

Mad ud af huset juleaften 2019 gør det nemt for dig som vært at fokusere på dine gæster, frem for at knokle i køkkenet. Du får mulighed for at nyde aftenen sammen med dine børn og resten af familien, mens du lader Fransk Spisehus levere julemaden lige til døren. Mad ud af huset juleaften 2019 har aldrig været nemmere. Fransk Spisehus kan også levere lækkert julefrokost mad, enten som julefrokost catering eller julefrokost ud af huset. Du bestemmer helt selv, hvordan det skal leveres.

Vores dygtige kokke tilbereder maden i vores franske køkken, hvorfra faglig stolthed og gode kokkekundskaber afspejles i vores julemad ud af huset. Vi benytter kun de absolut bedste og mest friske råvarer i vores retter, og vi udvælger nøgternt de grøntsager, kød- samt fiskeudskæringer, vi bruger i vores madlavning. Vi sætter en ære i at tilbyde dig og dine gæster mad ud af huset til juleaften 2019, der kendetegnes ved høj kvalitet, delikate smagsoplevelser og et blik for detaljen.

Når du bestiller mad ud af huset til juleaften 2019, følger der en nem og overskuelig vedledning med fra vores kokke. Den forklarer, hvordan flæskestegen skal håndteres, hvordan andestegen skal anrettes, og hvordan risalamanden skal serveres, så du og dine gæster får den absolut bedste madoplevelse juleaften. Vejledningen, der altid følger med vores julemad ud af huset, er nem og lige til at følge, så du bruger minimal tid i køkkenet og får mere tid til dine gæster.

 

Vil du gerne have leveret julemad på andre tidspunkter i julen? Så skal du prøve vores lækre julefrokost ud af huset eller vores skønne nytårsmenu, selvfølgelig også som nytårs catering.

Afhentning eller levering

Du kan selv vælge, om du vil have din juleaften-menu ud af huset leveret til døren eller hente den på Sortemosevej 1B, 2730 Herlev.

Vi leverer på hele Sjælland. Du kan finde leveringspriser her. Hvis din by ikke står på listen, så kan vi oplyse dig om leveringspris på mail eller telefon.

Vores julemad ud af huset til juleaften pakkes kold i vores køkken, så maden holder sig frisk, hvorefter du hurtigt kan varme den derhjemme, når det passer dig.

Glædelig jul fra Fransk Spisehus

helstegt and med mulighed for tilkøb af tilbehør

 

Bestilling af helstegt and til juleaften 2019

Fornavn og efternavn

Telefon

Adresse

Postnummer

By

Din e-mail

Hvor har du hørt om os?

Hvor mange hele berberie ænder ønsker du at bestille ?

Hvor mange hele økologiske danske ænder ønsker du at bestille ?

Hvor mange 1/2 økologiske danske ænder ønsker du at bestille ?

Hvor mange 1/2 berberie ænder ønsker du at bestille ?

Ønsker du partering af andestegen?

Ønsker du at tilkøbe andesauce?

Ønsker du at tilkøbe rødkål?

Ønsker du at tilkøbe confit?

Ønsker du at tilkøbe flæskesteg ?

Ønsker du at tilkøbe hjemmelavede kartoffelchips?

Ønsker du afhentning eller levering?

Hvad tid ønsker du at få maden leveret?

Hvad tid ønsker du at afhente maden?

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev og få info om nye tiltag og gode tilbud?

Øvrige kommentarer

Hvis du ikke har modtaget en bekræftelse indenfor 24 timer, er din bestilling ikke gået igennem. Ring derfor til os på 45891287, så vi kan bekræfte din bestilling