Juleaftensmenu – Mad ud af huset juleaften

Juleaftensmenu – Mad ud af huset juleaften

CATERING JULEAFTEN: FÅ MAD UD AF HUSET JULEAFTEN 2020
AFHENTNING ELLER LEVERING D. 24.12.

 

du kan bestille dine juleaftensmenuer på webshoppen fra d. 1.11. Ønsker du at bestille allerede nu, så kan du sende din bestilling på mail til franskspisehus@gmail.com

NYHED : TIL VIRKSOMHEDER TILBYDER VI OGSÅ LEVERING D. 23.12.

Kan bestilles til minimum 1 person

 

Menuen for mad ud af huset juleaften 2020

Priser er vist per kuvert.
Du kan vælge at købe hele menuen eller kun hovedret og/eller dessert.

 

 

 

Bestilling af mad til juleaften 2020

GÅ TIL WEBSHOPPEN HER.

Frygter du at stå i køkkenet hele juleaftensdag, mens du stresser over andesteg, rødkål og risalamande? Slip for besværet og få mad ud af huset juleaften 2019 fra Fransk Spisehus. Hvert år leverer vi hundredvis af kuverter til små og store selskaber juleaften og 2019 er ingen undtagelse. Få en lækker forret med laks og citroncreme, helstegt and med hjemmelavet rødkål til hovedret og top aftenen af med risalamande indsmurt i kirsebærsovs fra egen opskrift. Vi garanterer en udsøgt smagsoplevelse med catering juleaften, der sikrer dig og dine gæster en uforglemmelig middag.

Mad ud af huset juleaften 2019 gør det nemt for dig som vært at fokusere på dine gæster, frem for at knokle i køkkenet. Du får mulighed for at nyde aftenen sammen med dine børn og resten af familien, mens du lader Fransk Spisehus levere julemaden lige til døren. Mad ud af huset juleaften 2019 har aldrig været nemmere. Fransk Spisehus kan også levere lækkert julefrokost mad, enten som julefrokost catering eller julefrokost ud af huset. Du bestemmer helt selv, hvordan det skal leveres.

Vores dygtige kokke tilbereder maden i vores franske køkken, hvorfra faglig stolthed og gode kokkekundskaber afspejles i vores julemad ud af huset. Vi benytter kun de absolut bedste og mest friske råvarer i vores retter, og vi udvælger nøgternt de grøntsager, kød- samt fiskeudskæringer, vi bruger i vores madlavning. Vi sætter en ære i at tilbyde dig og dine gæster mad ud af huset til juleaften 2019, der kendetegnes ved høj kvalitet, delikate smagsoplevelser og et blik for detaljen.

Når du bestiller mad ud af huset til juleaften 2019, følger der en nem og overskuelig vedledning med fra vores kokke. Den forklarer, hvordan flæskestegen skal håndteres, hvordan andestegen skal anrettes, og hvordan risalamanden skal serveres, så du og dine gæster får den absolut bedste madoplevelse juleaften. Vejledningen, der altid følger med vores julemad ud af huset, er nem og lige til at følge, så du bruger minimal tid i køkkenet og får mere tid til dine gæster.

Menuen for mad ud af huset juleaften 2019 består af i alt tre retter: forret, hovedret og dessert. Hvis du eller andre i selskabet ønsker færre retter eller har individuelle ønsker, kan det selvfølgelig arrangeres. Vores retter til mad ud af huset juleaften 2019 er sammensat, så smag og konsistens skaber en symbiose af unikke sanseoplevelser. Du vil opleve, at der både er kælet for smagsindtrykkene samt det æstetiske udtryk, når du bestiller vores mad ud af huset til juleaften. Råvarerne er nøje udvalgt af vores professionelle og erfarne kokke, der sætter en ære i at give dig og dine gæster den perfekte juleaftensmiddag.

 

Vil du gerne have leveret julemad på andre tidspunkter i julen? Så skal du prøve vores lækre julefrokost ud af huset eller vores skønne nytårsmenu, selvfølgelig også som nytårs catering.

Afhentning eller levering

Du kan selv vælge, om du vil have dine juleaftensmenuer ud af huset leveret til døren eller hente den hos Fransk Spisehus på Sortemosevej 1B, 2730 Herlev eller hos Fransk Ishus, Godthåbsvej 26, 2000 Frederiksberg. Vi leverer på hele Sjælland.

Vores julemad ud af huset til juleaften pakkes kold i vores køkken, så maden holder sig frisk, hvorefter du hurtigt kan varme den derhjemme, når det passer dig.

Gratis levering ved køb over 3000 kr.

Hvis du bestiller juleaftensmad for over 3000 kr., tilbyder vi gratis levering på Sjælland.

VED KØB UNDER 3000 KR. ER LEVERINGSPRISEN 295 KR. PÅ HELE SJÆLLAND.

ALLERGENER

For info vedr. allergener, kontakt køkkenet på 45891287.

Dette skal du gøre ved modtagelse

Når du modtager din juleaftensmad, er det vigtigt at du gennemgår din bestilling, for at se om der mangler noget. Hvis du opdager mangler, bedes du ringes senest 30 minutter efter modtagelse på 45891287, så sørger vi for at levere det du mangler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glædelig jul fra Fransk Spisehus