Juleaftensmenu

Juleaftensmenu

Catering juleaften: Få julemad ud af huset
Kan bestilles til minimum 1 person

 

Vi kan sørge for, at du får den bedste julemad, selvom du ikke har tiden eller overskuddet til at tilberede den selv. Vores julemad ud af huset er en sammensat julemenu, der har tilfredsstillet mange af vores kunder gennem tiden. Med mad fra det udsøgte franske køkken kan en catering juleaften være udslagsgivende for, at selv den selv den mest utrænede kok kan tilbyde sine gæster den bedste julemiddag.

Vores dygtige kokke tilbereder maden i vores franske køkken, hvorfra deres faglige stolthed og gode kokkekundskaber afspejles i en julemad ud af huset, som bliver så god, som julemad skal være. Når du vælger at få catering juleaften, skal du have det bedste, og det får du med maden fra Fransk Spisehus. Vi sætter en stolthed i at tilbyde dig julemad af den højeste kvalitet med de gode julesmage tilsat et fransk pift, som man ikke finder andre steder.

Vores julemad ud af huset pakkes kold i vores køkken, så maden holder sig sund og frisk, hvorefter du hurtigt kan varme den derhjemme, når det passer dig.

Når du bestiller catering juleaften, skal du derfor ikke frygte, at julemaden ikke kommer til tiden eller står og bliver kold, mens der danses om juletræet eller pakkerne åbnes. Vi sigter efter at gøre det så nemt og bekvemt for dig som muligt, så din juleaften kan blive en afstressende dag med den bedste mad.

Der følger en nem og overskuelig vedledning med vores julemad, når du bestiller vores catering juleaften, så du kan se, hvordan du opvarmer vores julemad, så retterne bliver håndteret efter de bedste opskrifter hele vejen igennem, og du får den absolut bedste madoplevelse juleaften. Vejledningen, der altid følger med vores julemad ud af huset, er lige til at følge, og du vil slet ikke være i tvivl om, hvordan du skal gøre.

Menuen med vores julemad ud af huset, som du kan se herunder, består af tre retter, hvorfra du selv kan vælge hvor mange af dem, du vil have. Retterne er sammensat, så de passer godt sammen i en menu med smage og konsistenser, der er udvalgt af vores kokke og fungerer som den perfekte juleaftensmenu for dem, der gerne vil have lidt mere af det gode.

Bestilling

Fornavn og efternavn

Telefon

Adresse

Postnummer

By

Din e-mail

Hvor mange 3-retters menuer ønsker du at bestille ?

Hvor mange hovedretter ønsker du at bestille ?

Ønsker du at tilkøbe confit de canard?

Ønsker du at tilkøbe flæskesteg?

Ønsker du at tilkøbe hjemmelavede kartoffelchips?

Ønsker du afhentning eller levering?

Hvad tid ønsker du afhentning/levering af maden d. 24.12.?

Hvor har du hørt om os?

Øvrige kommentarer