Juleaftensmenu – Mad ud af huset juleaften

Juleaftensmenu – Mad ud af huset juleaften

CATERING JULEAFTEN: FÅ MAD UD AF HUSET JULEAFTEN 2019
AFHENTNING ELLER LEVERING D. 24.12.

NYHED : TIL VIRKSOMHEDER TILBYDER VI OGSÅ LEVERING D. 23.12.

Kan bestilles til minimum 1 person

Frygter du at stå i køkkenet hele juleaftensdag, mens du stresser over andesteg, rødkål og risalamande? Slip for besværet og få mad ud af huset juleaften 2019 fra Fransk Spisehus. Hvert år leverer vi hundredvis af kuverter til små og store selskaber juleaften og 2019 er ingen undtagelse. Få en lækker forret med laks og citroncreme, helstegt and med hjemmelavet rødkål til hovedret og top aftenen af med risalamande indsmurt i kirsebærsovs fra egen opskrift. Vi garanterer en udsøgt smagsoplevelse med catering juleaften, der sikrer dig og dine gæster en uforglemmelig middag.

Mad ud af huset juleaften 2019 gør det nemt for dig som vært at fokusere på dine gæster, frem for at knokle i køkkenet. Du får mulighed for at nyde aftenen sammen med dine børn og resten af familien, mens du lader Fransk Spisehus levere julemaden lige til døren. Mad ud af huset juleaften 2019 har aldrig været nemmere. Fransk Spisehus kan også levere lækkert julefrokost mad, enten som julefrokost catering eller julefrokost ud af huset. Du bestemmer helt selv, hvordan det skal leveres.

Vores dygtige kokke tilbereder maden i vores franske køkken, hvorfra faglig stolthed og gode kokkekundskaber afspejles i vores julemad ud af huset. Vi benytter kun de absolut bedste og mest friske råvarer i vores retter, og vi udvælger nøgternt de grøntsager, kød- samt fiskeudskæringer, vi bruger i vores madlavning. Vi sætter en ære i at tilbyde dig og dine gæster mad ud af huset til juleaften 2019, der kendetegnes ved høj kvalitet, delikate smagsoplevelser og et blik for detaljen.

Når du bestiller mad ud af huset til juleaften 2019, følger der en nem og overskuelig vedledning med fra vores kokke. Den forklarer, hvordan flæskestegen skal håndteres, hvordan andestegen skal anrettes, og hvordan risalamanden skal serveres, så du og dine gæster får den absolut bedste madoplevelse juleaften. Vejledningen, der altid følger med vores julemad ud af huset, er nem og lige til at følge, så du bruger minimal tid i køkkenet og får mere tid til dine gæster.

Menuen for mad ud af huset juleaften 2019 består af i alt tre retter: forret, hovedret og dessert. Hvis du eller andre i selskabet ønsker færre retter eller har individuelle ønsker, kan det selvfølgelig arrangeres. Vores retter til mad ud af huset juleaften 2019 er sammensat, så smag og konsistens skaber en symbiose af unikke sanseoplevelser. Du vil opleve, at der både er kælet for smagsindtrykkene samt det æstetiske udtryk, når du bestiller vores mad ud af huset til juleaften. Råvarerne er nøje udvalgt af vores professionelle og erfarne kokke, der sætter en ære i at give dig og dine gæster den perfekte juleaftensmiddag.

catering juleaften og julemad ud af huset

 

Vil du gerne have leveret julemad på andre tidspunkter i julen? Så skal du prøve vores lækre julefrokost ud af huset eller vores skønne nytårsmenu, selvfølgelig også som nytårs catering.

Afhentning eller levering

Du kan selv vælge, om du vil have din juleaften-menu ud af huset leveret til døren eller hente den på Sortemosevej 1B, 2730 Herlev.

Vi leverer på hele Sjælland. Du kan finde leveringspriser her. Hvis din by ikke står på listen, så kan vi oplyse dig om leveringspris på mail eller telefon.

Vores julemad ud af huset til juleaften pakkes kold i vores køkken, så maden holder sig frisk, hvorefter du hurtigt kan varme den derhjemme, når det passer dig.

 

 

Glædelig jul fra Fransk Spisehus

 

 

Menuen for mad ud af huset juleaften 2019

Priser er vist per kuvert.
Du kan vælge at købe hele menuen eller kun hovedret og/eller dessert.

 

 

 

Bestilling af mad til juleaften 2019

GÅ TIL WEBSHOPPEN HER.