Julefrokost ud af huset menu 2020

Julefrokost ud af huset menu 2020

Julefrokost ud af huset menu

Få en julefrokost ud af huset i 2020 og slip for al besværet. Vi tilbereder julemaden for dig, så du kan nyde en lækker julefrokost med blandt andet lækre sild i krydderurtedressing, hjemmelavet leverpostej og flæskesteg med sprøde svær samt mange andre retter – vores julefrokost ud af huset 2020 har det hele. Julefrokost catering menuen 2020 er en sammensat menu, der er inspireret af de danske madtraditioner med et fransk twist og er tilberedt af vores dygtige kokke. Alle vores råvarer er af højeste kvalitet, og vi kæler for detaljen, så du og dine gæster får en fantastisk smagsoplevelse med julefrokost ud af huset 2020 fra Fransk Spisehus.

Vores julebuffet ud af huset er fremstillet således, at der både er noget for dem, der elsker de traditionsbundne kolde retter, så vel som dem, der vil nyde de varme juleretter. Tilsammen består vores julefrokost catering af kød, fisk, grønt og ost, og disse er udvalgt med henblik på at skabe det bedste julebord til dig og dine gæster. Vores mål er at tilbyde en julefrokost ud af huset, der smager af andet og mere end de retter, som de fleste andre normalt får at spise i julen. Så skal du holde julefrokost derhjemme eller på arbejdspladsen, så bestil maden hos Fransk Spisehus.

En julefrokost ud af huset er en god måde at skabe en fantastisk middag, hvor du kan nyde dit selskab uden at stresse over maden. Vores juleretter er lavet ud fra traditionel julemad med et lille drys af fransk madkultur, der giver en unik madoplevelse for alle.

Julefrokost catering

Vores julefrokost catering kan bestilles til minimum 4 personer, og der vil altid være nok mad til at mætte alle munde. Hvis du vælger vores julefrokost ud af huset, der kan beskrives som en klassisk julebuffet ”med et twist”, kan du give dine gæster en oplevelse, som de sent vil glemme. Julefrokost catering giver dig mulighed for at værne om dine gæster, mens vores professionelle kokke sikrer en succesrig madoplevelse.

Hvis du ønsker det, når du bestiller vores julefrokost ud af huset, kan vores kokke og tjenere komme ud og stå for alt tilberedning og servering af maden. Vi sørger for, at du ikke skal tænke på andet, end at være sammen med dine gæster, hvis du gerne vil have vores kokke til at tilberede maden på stedet eller lade tjenere servere den for dig. For at få dette tillæg på din julefrokost catering kan du kontakte os, og så tager vi en hurtigt og uforpligtende snak og finder ud af, om vi skal lave et godt tilbud til dig, der passer til dine behov.

Vores julefrokost ud af huset er lavet ud fra traditionel julemad med et lille drys af fransk madkultur. Kødet er udelukkende kvalitetsudskæringer, mens grøntsager og frugt kommer fra miljøbevidste leverandører. Vi prioriterer kvalitet og friskhed i vores julefrokost catering højt, så du og dit selskab får en mindeværdig aften med uforglemmelige smagsoplevelser. Husk, du kan også få nytårscatering her.

 

 

 

 

 

Julefrokostbuffet

Buffet’en kan bestilles til minimum 4 personer fra d. 13. november til d. 20. december.
Maden anrettes kold til opvarmning. Ønsker du maden varm kan dette tilkøbes til en merpris på 25 kr. pr. person ved bestilling af minimum 8 couverter.

Dildgravad laks med rævesauce
Håndpillede rejer med kogte æg, dild mayo samt sprødt rugbrød
Sild i krydderurte dressing, anrettet med rødløg og karse

Rugmelspaneret rødspættefilet med grov remoulade og citron
Sprød rødkålsalat med appelsin, lime, honning og balsamico.
Hjemmelavet leverpostej med svampe og bacon
Confit de canard serveret med æble-sveske kompot
Flæskesteg med sprød svær og syltet rødkål med smag af appelsin og vanilje

Gode oste med sylt og knas
Klassisk ris à l’amande med kirsebærsauce
Friskbagt hvidt brød, rugbrød, fedt samt smør

 

 

 

Bestilling af julefrokost menu 2020

  Fornavn og efternavn

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Din e-mail

  Hvor mange menuer ønsker du at bestille?

  Ønsker du levering eller afhentning?

  Ønsker du maden anrettet på porcelænsfade eller på engangsfade?

  Ønsker du maden anrettet kold eller varm?

  Til hvilken dato ønsker du at bestille?

  Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev og få info om nye tiltag og gode tilbud?

  Øvrige kommentarer

  Hvis du ikke har modtaget en bekræftelse indenfor 24 timer, er din bestilling ikke gået igennem. Ring derfor til os på 45891287, så vi kan bekræfte din bestilling