Julefrokost

Julefrokost

Julefrokost ud af huset

 

Vi tilbyder at lave din julefrokost for dig. Hvis du vil have julefrokost ud af huset og ikke stiller dig tilfreds med den simple og almindelige mad, når julen skal fejres, så skal du vælge vores julefrokost catering. Det består af en sammensat menu, der er inspireret af de danske madtraditioner med et fransk twist og er tilberedt af vores dygtige kokke.

Vores julebuffet er fremstillet således, at der både er noget for dem, der elsker de traditionsbundne kolde retter, så vel som dem, der vil nyde de varme juleretter. Tilsammen består vores julefrokost catering af kød, fisk, grønt og ost, og disse er udvalgt med henblik på at skabe det bedste julebord til dig og dine gæster. Vores mål er at tilbyde en julefrokost ud af huset, der smager af andet og mere end de retter, som de fleste andre normalt får at spise i julen.

Så skal du holde julefrokost derhjemme eller på arbejdspladsen, så bestil maden hos Fransk Spisehus. Vores julefrokost catering kan bestilles til minimum 10 personer, og der vil altid være nok mad til at mætte alle munde. Hvis du vælger vores julefrokost ud af huset, der kan beskrives som en klassisk julebuffet ”med et twist”, kan du give dine gæster en oplevelse, som de sent vil glemme.

Hvis du ønsker det, når du bestiller vores julefrokost ud af huset, kan vores kokke og tjenere komme ud og stå for alt tilberedning og servering af maden. Vi sørger for, at du ikke skal tænke på andet, end at være sammen med dine gæster, hvis du gerne vil have vores kokke til at tilberede maden på stedet eller lade tjenere servere den for dig. For at få dette tillæg på din julefrokost catering kan du kontakte os, og så tager vi en hurtigt og uforpligtende snak og finder ud af, om vi skal lave et godt tilbud til dig, der passer til dine behov.

 

 

 

Bestilling

Fornavn og efternavn

Telefon

Adresse

Postnummer

By

Din e-mail

Hvor mange menuer ønsker du at bestille?

Til hvilken dato ønsker du at bestille?

Øvrige kommentarer