Konfirmationsmenu

Konfirmationsmenu

KONFIRMATIONSMENU på hele sjælland: mad til konfirmation MED SMAG AF FRANKRIG

At sammensætte en elegant konfirmationsmenu og tilberede mad til en konfirmation kan hurtigt blive en uoverskuelig opgave – især når der også er mange andre praktiske opgaver, som du skal tage dig af. Men lækker mad til en konfirmation er essentielt, og løsningen ved din konfirmation kan være mad ud af huset.

Slip for bekymringer og besvær og lad Fransk Spisehus tilberede en uforglemmelig gourmet konfirmationsmenu til den store begivenhed. Vores konfirmationsmenu ud af huset er lavet med kærlighed til gode råvarer og et delikat twist af det franske køkken.

Nyd franskinspireret mad til din konfirmation i form af blandt andet røget lakserulle serveret med rugbrødstuile til forret, kalveculotte eller kalvemørbrad med Pommes Anna til hovedret og en fransk Gateau Marcel-kage med vaniljeparfait som dessert.

Ønsker du at kredse ekstra om gæsterne ved din konfirmation, så kan du supplere Fransk Spisehus’ konfirmationsmenu ved at tilkøbe skønne snacks til velkomsten og et lækkert udvalg af gourmetoste, der kan nydes til kaffen. Læs flere detaljer om de enkelte retter og tilkøb i vores konfirmationsmenu nedenfor.

Fransk Spisehus’ konfirmationsmenu ud af huset leveres enten serveringsklar direkte til døren i København og på Sjælland, eller du kan selv opvarme og anrette maden til konfirmationen ved hjælp af en nem vejledning. Du kan også få én af vores dygtige kokke til at varme, anrette og præsentere din konfirmationsmenu for dig og dine gæster. Ønsker du hjælp til serveringen af Fransk Spisehus’ konfirmationsmenu, kan vi også klare det. På den måde undgår du helt at skulle forholde dig til maden ved konfirmationen og kan koncentrere dig om at nyde dagen sammen med resten af selskabet.

Fransk Spisehus’ konfirmationsmenu ud af huset kan bestilles til minimum 15 personer. Lad os stå for mad ud af huset til din konfirmation.

Har du behov for lækre menuer til andre begivenheder? Spring ind i det nye år med vores udsøgte nytårsmenu eller slut året af med smagfulde juleretter klar til at blive serveret for dig og dine gæster.

 

Bestilling af konfirmationsmenu ud af huset

  Fornavn og efternavn

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Din e-mail

  Til hvor mange personer ønsker du at bestille?

  Ønsker du tilvalg af snacks?

  Ønsker du tilvalg af ost?

  Til hvilken dato ønsker du at bestille?

  Øvrige kommentarer