Kontakt os

Kontakt os

Fransk Spisehus

Fransk Spisehus leverer fantastisk mad til alle arrangementer, og vi sørger altid for at vi har de bedste råvarer. Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at bestille, så skriv til os via kontakt formularen.

Du er også velkommen til at sende os en mail på [email protected].

Vi besvarer de fleste henvendelser indenfor få timer og ikke senere end 5 dage.

Åbningstider

Vi har åbent for selskaber ALLE ugens dage.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontaktformular   

   

   

   

   

   

   

  Om os

  Om os

  Fransk Spisehus ejes af ægteparret Lilibeth Lustre Rasmussen og Jakob Rasmussen. Gennem en årrække har vi tilbudt catering i København, hvor rigtig mange kunder har nydt vores gode franske mad, som altid er tilberedt med respekt for det franske køkken, og den kvalitet der altid skal være ved fransk mad.

  Jakob er udlært kok i 2004 med sølvmedalje fra Restaurant Sortebro Kro og Restaurant Under Lindetræet i Odense. Han er udlært med speciale i det moderne franske/danske køkken, med smagen i højsædet. Han har mange års erfaring fra nogle af de bedste gourmetrestauranter i landet og har stor erfaring med gourmetmad og selskabsmad, som han har beskæftiget sig med i mere end 19 år.

  Lilibeth er fra Filippinerne, og sammen tilbyder Lilibeth og Jakob en variation af fantastiske smagsoplevelser for dig og dine kære. Vi har en særlig stor kærlighed til det klassisk franske, moderne og klassiske danske samt Filippinske landkøkken.

  Vi glæder os meget til at glæde dig og dine.

  De bedste hilser fra
  Lilibeth og Jakob
  Fransk Spisehus_Jakob og Lilibeth