Slip for besværet i køkkenet – bestil mad ud af huset, når du får gæster


Slip for besværet i køkkenet – bestil mad ud af huset, når du får gæster

Det kræver lige lidt ekstra overskud også at stå i køkkenet, når man inviterer gæster. Derfor bliver man nemt fristet til at tage ud at spise med sine venner i stedet. Især når man bor i København, hvor der er masser af gode restauranter. Men det er bare mere hyggeligt at være i hjemlige rammer sammen med dine gæster, og derfor er en god løsning at bestille mad ud af huset.

Hjemlig hygge krydret med lækker mad

Kender du ikke også typen, der bare svælger i overskud og serverer dejlige hjemmelavede retter, når du kommer på besøg? Lækkert nok, men den slags er bare ikke til at hamle op med. Især ikke, hvis man ikke ligefrem er den fødte Masterchef. Når nu man bor i København, så er det jo nemt nok bare at smutte ned på stamcaféen eller yndlingsrestauranten nede på hjørnet, men det er altså bare lidt hyggeligere at samles derhjemme til en god middag. Løsningen er simpel – bestil lækker mad ud af huset og anret det derhjemme.

Mad ud af huset til mindre selskaber

Men skal man ikke være et stort selskab for at kunne bestille mad ud af huset? tænker du nok. Det korte svar er nej. Der er masser af cateringfirmaer i København, der også laver lækre menuer til små selskaber på 4-8 personer. Nogle endda helt ned til en eller to personer. Så er det bare om at finde et godt sted at bestille maden fra.

Brug for eksempel Trustpilot til at finde et sted i København, der har fået gode anmeldelser, og spar lidt penge ved at hente maden selv.

Bestil mad ud af huset hos Fransk Spisehus i København og omegn, hvis du vil have noget ekstra lækkert at servere!
Lige her kan du se eksempler på menuer, som kunne være interessant for dig og næste gang du får gæster!