Menukort

Menukort til festmad

Bestil fransk festmad og giv dine gæster en madoplevelse

 

Fransk mad er festmad. Det lækre traditionsrige franske køkken med årelange madtraditioner og opskrifter, der har udviklet sig gennem hundrede af år, består af lækre retter, der gør sig rigtig som festmad. Fransk mad er særdeles velegnet, når du vil servere mad for dine gæster, som ikke bare består af de almindelige menuer, som gæsterne har smagt mange gange før.

Fransk Spisehus har gennem mange år lavet lækker fransk festmad, og vores dygtige kokke gør sig umage for at tilbyde vores kunder en festmad, som de ikke kan få andre steder. Hvis du vil imponere dine gæster og tilbyde dem en madoplevelse, som de ikke er vant til at få, så kan du bestille vores festmad bringe den festlige lejlighed til det næste niveau.

Vores menukort består af alskens dejlige franske retter, som tager sig godt ud på det festlige bord.

Til en god fest er der god festmad, og den gode festmad skal helst skille sig ud, så den festlige lejlighed bliver husket for den gastronomiske oplevelse. Dette kan vi tilbyde dig hos Fransk Spisehus. Vi tager festmad seriøst, og vores dygtige kokke arbejder altid hårdt for at levere kvalitet med fokus på detaljen, så du altid får den gode franske spiseoplevelse, når du bestiller festmad hos os.

Vi tilbyder, at vores kokke og tjenere kan komme ud til din fest, så du ikke behøver at gøre andet, end at nyde vores dygtige kokke tilberede vores lækre mad til dig, høre vores tjenere præsentere maden og få maden serveret, når du og dine gæster har sat jer til bords. Hos Fransk Spisehus er vi opmærksomme på, hvordan din festmad tager sig ud, og vi er dygtige til at sammensætte en menu, der passer til dine ønsker og behov. Du kan kontakte os i dag og få et uforpligtende tilbud, så din næste fest får festmad og servering i fransk topklasse.