Mortens Aften menu den 10. november

Mortens Aften menu den 10. november

MORTENS AFTEN-menu ud af huset 2020: FÅ Mortens Aften-menu som take away

 

Kan bestilles til minimum 2 personer

At fejre Mortens Aften ved at spise and i selskab med venner eller familie er en skøn, dansk tradition. And kan dog være svært og tidskrævende at tilberede, så den bliver saftigt og mør. Med en Mortens Aften-menu ud af huset fra Fransk Spisehus slipper du for at stå i køkkenet og knokle dagen lang. Vores Mortens Aften-menu som take away er også din garanti for at kunne servere en perfekt helstegt and for dine gæster.

Mortens Aften-menu på fransk manér

Fransk Spisehus’ Mortens Aften-menu ud af huset 2020 er sammensat ud fra autentiske franske madtraditioner, unikke smagsoplevelser og kulinarisk nyskabelse. Vores erfarne kokke er alle velbevandrede i fransk cuisine, og vi benytter udelukkende de bedste råvarer, når vi kreerer Mortens Aften-mad ud af huset til dig.

Som Mortens Aften-menu fra Fransk Spisehus kan du vælge kun at bestille en hovedret bestående af helstegt and med rødkål, hvide og brunede kartofler, æble-sveske kompot samt skysauce.

Ønsker du at forkæle dine gæster og servere en 3-retters Mortens Aften-menu, så sørger vi for både forret, hovedret og dessert samt vin. Forretten består blandt andet af tynde skiver citronmarineret laks med citroncreme, og desserten er en overdådig Moelleux au chocolat serveret med citrusfrugter og hjemmelavet vaniljeparfait. Læs flere detaljer om alle retterne og vinene, der indgår i vores Mortens Aften-menu ud af huset, nedenfor.

Uanset om du vælger kun hovedretten eller alle 3 retter, så garanterer vi, at du får en udsøgt smagsoplevelse med Fransk Spisehus’ Mortens Aften-menu ud af huset, der sikrer dig og dine gæster en uforglemmelig middag.

Som navnet antyder lovpriser Fransk Spisehus det franske køkken. Alle retterne i vores Mortens Aften-menu ud af huset er franskinspirerede. Vi sætter en ære i at tilbyde dig og dine gæster fantastiske smagsoplevelser fra det måske mest anerkendte køkken i verden, når I bestiller en Mortens Aften-menu som take away fra Fransk Spisehus.

Din Mortens Aften-menu ud af huset fra Fransk Spisehus leveres som take away lige til døren og klar til servering. Vi pakker maden kold i vores køkken på dagen, så den holder sig frisk, hvorefter du hurtigt kan varme den derhjemme, når det passer dig. Instruktioner angående korrekt opvarmning medfølger selvfølgelig, så du er sikker på, at din Mortens Aften-mad ud af huset er perfekt tempereret, når gæsterne skal spise den.

Myten bag Mortens Aften

Hvorfor spiser man and Mortens Aften? Historien om Mortens Aften handler om egentlig om biskoppen Martin af Tours, der efter sigende levede fra år 336 til 397. Biskoppen, der oprindeligt var munk, gemte sig blandt gæs, da han forsøgte at undvige de lokale indbyggere i Tours. De ønskede nemlig at gøre ham til Biskop. En titel, Martin ikke begærede. De skræppende gæs afslørede ham dog i gåsestien, og han blev tvunget til at blive Biskop i Tours. For at hævne sig over gæssene foranstaltede han, at alle husstande skulle slagte minimum én gås om året og spise den på dagen, hvor gæssene havde afsløret Martin. Tours er hovedstad i det franske departement Indre-et-Loire, og madtraditionen bærer derfor præg af fransk cuisine.

Mortens aften fejres den 10 november, og catering menuen kan bestilles allerede nu. Vores Mortens Aften mad ud af huset 2020 pakkes kold i vores køkken, så maden holder sig sund og frisk, hvorefter du hurtigt kan varme den derhjemme, når det passer dig.

 

Glædelig Mortens aften fra Fransk Spisehus

 

 

Mortens aften-menu ud af huset 2020

Priser er vist per kuvert.
Du kan vælge at købe hele menuen eller kun hovedretten.

Maden pakkes kold til opvarmning. Anden er skåret og lige klar til servering efter opvarmning. Der medfølger vejledning til opvarmning.

Vi tilbyder afhentning i Herlev eller levering. Se Leveringspris til dit postnummer ved at klikke her.

 

 

 

Bestilling af Mortens aften-menu som take away 2020

  Fornavn og efternavn

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Din e-mail

  Hvor har du hørt om os?

  Hvor mange 3-retters menuer ønsker du at bestille ?

  Hvor mange hovedretter ønsker du at bestille ?

  Ønsker du at tilkøbe appetizer?

  Ønsker du at tilkøbe udvalg af franske oste?

  Ønsker du at tilkøbe confit de canard?

  Ønsker du at tilkøbe flæskesteg?

  Ønsker du at tilkøbe hjemmelavede kartoffelchips?

  Ønsker du at tilkøbe natmad?

  Hvad tid ønsker du afhentning af maden d. 10.11.?

  Øvrige kommentarer