Mortens Aften menu den 10. november

Mortens Aften menu den 10. november

CATERING MORTENS AFTEN: FÅ MAD UD AF HUSET MORTENS AFTEN 2018

Kan bestilles til minimum 4 person

Mortens Aften mad ud af huset 2018 kan redde dig for at stå i køkkenet og knokle dagen lang. Nyd en stressfri aften og få en uovertruffen madoplevelse med catering Mortens Aften fra Fransk Spisehus. Vi tilbereder kun de absolut lækreste retter med et delikat fransk twist, der giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi sørger for både forret, hovedret og dessert samt vin og drikkelse. Alt sammen leveret lige til døren og klar til servering.

Vores Mortens aften mad ud af huset 2018 er sammensat ud fra autentiske franske madtraditioner, unikke smagsoplevelser samt nyskabelse. Få en lækker forret med laks og citroncreme, helstegt and med hjemmelavet rødkål til hovedret og slut middagen af med vores eksklusive moelleux au chocolat. Vi garanterer en udsøgt smagsoplevelse med catering Mortens aften, der sikrer dig og dine gæster en uforglemmelig middag.

Som navnet antyder lovpriser Fransk Spisehus det franske køkken. Alle vores retter er franskinspirerede, og vi sætter en ære i at tilbyde dig og dine gæster fantastiske smagsoplevelser fra det måske mest anerkendte køkken i verden, når I bestiller Mortens Aften catering. Vores erfarne kokke er alle velkendte i fransk cuisine, og vi benytter udelukkende de bedste råvarer til alle vores retter.

Myten bag om Mortens Aften
Hvorfor spiser man and Mortens Aften? Historien om Mortens Aften handler om egentlig om biskoppen Martin af Tours, der efter sigende levede fra år 336 til 397. Biskoppen, der oprindeligt var munk, gemte sig blandt gæs, da han forsøgte at undvige de lokale indbyggere i Tours. De ønskede nemlig at gøre ham til Biskop. En titel, Martin ikke begærede.

De skræppende gæs afslørede ham dog i gåsestien, og han blev tvunget til at blive Biskop i Tours. For at hævne sig over gæssene foranstaltede han, at alle husstande skulle slagte minimum én gås om året og spise den på dagen, hvor gæssene havde afsløret Martin. Tours er hovedstad i det franske departement Indre-et-Loire, og madtraditionen bærer derfor præg af fransk cuisine.
Mortens aften fejres den 10 november, og catering menuen kan bestilles allerede nu.

Vores Mortens Aften mad ud af huset 2018 pakkes kold i vores køkken, så maden holder sig sund og frisk, hvorefter du hurtigt kan varme den derhjemme, når det passer dig.

Glædelig Mortens aften fra Fransk Spisehus

 

 

Menuen for mad ud af huset Mortens aften 2018

Priser er vist per kuvert.
Du kan vælge at købe hele menuen, eller kun hovedretten.

 

 

 

Bestilling af mad til Mortens aften 2018

Fornavn og efternavn

Telefon

Adresse

Postnummer

By

Din e-mail

Hvor har du hørt om os?

Hvor mange 3-retters menuer ønsker du at bestille ?

Hvor mange hovedretter ønsker du at bestille ?

Ønsker du at tilkøbe appetizer?

Ønsker du at tilkøbe udvalg af franske oste?

Ønsker du at tilkøbe confit de canard?

Ønsker du at tilkøbe flæskesteg?

Ønsker du at tilkøbe hjemmelavede kartoffelchips?

Ønsker du at tilkøbe natmad?

Ønsker du at tilkøbe vine?

Ønsker du afhentning eller levering?

Hvad tid ønsker du afhentning/levering af maden d. 10.11.?

Øvrige kommentarer