Klassisk eller utraditionel konfirmationsmenu – hvad skal jeg vælge?


Klassisk eller utraditionel konfirmationsmenu – hvad skal jeg vælge?

Der er mange ting at tænke på, når konfirmationsfesten skal stables på benene. En af de store beslutninger er middagen – for hvad er en fest uden god mad? Vi giver dig et par tips til, hvordan du vælger den helt rigtige konfirmationsmenu.

Den klassiske konfirmationsmenu

Drømmer konfirmanden om en helt klassisk konfirmation, der holder fast i gamle traditioner? Ja, så er det nok ikke helt af vejen at gå efter den traditionelle klassiske treretters konfirmationsmenu: suppe, steg og is. Det er et gennemprøvet koncept, der aldrig slår helt fejl. Der er selvfølgelig mange muligheder for at sammensætte en treretters menu, og her er det vigtigt, at lytte til konfirmanden. Det er trods alt konfirmandens store dag, og menuen skal være noget, som han eller hun godt kan lide.

Vælg den konfirmationsmenu, der passer til dig!

Buffet-anretning er en lidt mere afslappet måde at servere middagen på. Selvom det er buffet, så er det stadig muligt at have både forret, hovedret og dessert. Igen er det vigtigt at tage hensyn til, hvad konfirmanden godt kan lide. Lad eventuelt konfirmanden vælge en yndlingssovs eller -steg, og tag udgangspunkt i det. Så kan du sikkert nemt finde noget tilbehør, der passer til og som falder i konfirmandens smag.

Skal jeg lave konfirmationsmenuen selv?

Der er så meget at se til med konfirmationskjoler, lokaleleje, bordpynt og meget mere. Vælger du at lave maden selv så sørg for at gøre det så enkelt, at du stadig får tid til at nyde den store dag med konfirmanden. Der er mange, der vælger at bestille mad udefra, så de kan læne sig tilbage og nyde dagen. Et godt råd er derfor, at bestille maden i god tid.

Slip for besværet i køkkenet – se vores lækre konfirmationsmenu og -buffet. Hos Fransk Spisehus har vi med garanti en menu for dig!