Nytårsmenu 2019

Nytårsmenu 2019

 

 

Nytårsmenu ud af huset 2019:
Undgå besværet – Bestil nytårs catering

ALT UDSOLGT.

 

5-retters Nytårsmenu 2019

I år tilbyder vi en lækker 5-retters gourmet nytårsmenu ud af huset, bestående af bl.a. torsk, kalvemørbrad og chokoladekage til dessert. Alt sammen lavet af de bedste råvarer, hvor der er kræset om hver eneste detalje. Du og dine gæster er garanteret en fantastisk nytårsaften, hvor der kæles for smagsløgene og æstetikken, når I nyder en nytårsmenu ud af huset fra Fransk Spisehus.

Vi tilbyder også en vegetarmenu, børnemenu samt mange tilvalgsretter

Udover vores almindelige nytårsmenu ud af huset tilbyder vi selvfølgelig også en lækker 3-retters vegetarmenu og børnemenu, samt et større udvalg af tilvalgsretter såsom snacks til nytårstalen, 1/2 hummer med klassisk tilbehør, vores hjemmelavede foie gras terrin, udvalg af gode franske oste, natmad og selvfølgelig kransekage. Nytårsmenu catering fra Fransk Spisehus skal være til alle.

Vine

I år tilbyder vi også fantastiske vine til vores nytårsmenu ud af huset, så du kan få de helt rigtige vine til menuen. Du kan vælge imellem vores lille vinmenu og vores store vinmenu.

Afhentning eller levering

Du kan selv vælge, om du vil have din nytårs menu ud af huset leveret til døren eller hente den på Sortemosevej 1B, 2730 Herlev. Vi leverer på hele Sjælland. Du kan finde leveringspriser her. Hvis din by ikke står på listen, så kan vi oplyse dig om leveringspris på mail eller telefon.

Bestilling af nytårsmenu 2019

Hos Fransk Spisehus kan du bestille en lækker nytårsmenu ud af huset, hvor der er kræset for detaljerne og smagssammensætningen. Vores nytårsmenu catering består udelukkende af friske og velsmagende råvarer, der med fransk islæt skaber en delikat gourmetoplevelse til nytår. Slip for besværet og få vores professionelle kokke til at tilberede en nytårsmenu ud af huset, hvor der kæles for smagsløgene og det æstetiske indtryk.

Vores dygtige franske kokke tilbereder maden for dig, så du får en fransk middag, der giver dig og dine gæster den udsøgte spiseoplevelse, som enhver nytårsaften bør have. Med en nytårsmenu ud af huset kan du koncentrere dig om alt andet end maden. Du slipper for besværet med at stå i køkkenet og kan i stedet nyde vores nytårsmenu catering, der består af lækker fransk mad, hvor der er blevet kræset for smagen og detaljen.

En nytårsmenu ud af huset er altid krydret med franske indslag. Alle vores retter er præget af det franske gourmet køkken, og vi benytter os kun af de absolut bedste råvarer, så du og dine gæster får den bedste kvalitet.

Vores nytårs catering er også sammensat til børnene. Børnemenuen består af tre retter, der er mere børnevenlig mad, men stadigvæk er af høj kvalitet. Når du bestiller vores nytårsmenu ud af huset, skal der være noget for hele familien. Derfor har vi gjort det muligt at vælge mellem vores klassiske gourmetmenu og børnemenu.

Fransk Spisehus sætter en ære i at levere den bedste nytårsmenu ud af huset, og derfor kan du trygt vælge vores lækre nytårsmenuer med vished om, at du kan servere en middag til dine gæster, som er af den bedste franske kvalitet

Der skal selvfølgelig spises kransekage, når klokken slår 12, og man hæver glasset. Derfor kan du købe vores lækre kransekage, når du bestiller nytårsmenu catering. Desuden kan du byde dine gæster velkommen med vores snacks, så du ikke behøver at tænke på andet end at dække bordet og invitere dine gæster. En nytårsmenu ud af huset er ideelt til dig, der gerne vil nyde en dejlig smagsoplevelse uden at stresse i køkkenet.