Nytårsmenu

Nytårsmenu

Nytårsmenu ud af huset:
Undgå besværet – Bestil nytårs catering

 

Vi tilbyder en lækker fransk nytårsmenu ud af huset til middagen nytårsaften. Hvis du ikke har tiden eller lysten til at lave maden selv, eller hvis du ønsker at få mad af den bedste franske kvalitet, så kan du benytte dig af vores nytårs catering.

Vores dygtige franske kokke kan tilberede maden for dig, så du får en fransk middag, der giver dig og dine gæster den udsøgte spiseoplevelse, som en enhver nytårsaften bør have. Du slipper for besværet med at stå i køkkenet og kan i stedet nyde vores nytårs catering, der består af lækker fransk mad, hvor der er blevet kræset for smagen og detaljen.

Vores nytårs catering er også sammensat til børnene. Børnemenuen består af tre retter, der er mere børnevenlig mad, men stadigvæk er af høj kvalitet. Når du bestiller vores nytårsmad ud af huset, skal der være noget for hele familien. Derfor har vi gjort det muligt, at vælge mellem vores klassiske gourmetmenu og børnemenu.

Der skal selvfølgelig spises kransekage, når klokken slår 12 og man hæver glasset. Derfor kan du købe vores lækre kransekage, når du bestiller nytårs catering. Desuden kan du byde dine gæster velkommen med vores snacks, så du ikke behøver at tænke på andet end at dække bordet og invitere dine gæster.

Fransk Spisehus sætter en ære i at levere den bedste nytårsmad ud af huset, og derfor kan du trygt vælge vores lækre nytårsmenuer med vished om, at du kan servere en middag til dine gæster, som er af den bedste franske kvalitet.

Bestilling

Fornavn og efternavn

Telefon

Adresse

Postnummer

By

Din e-mail

Hvor mange nytårs menuer ønsker du at bestille?

Hvor mange vegetar menuer ønsker du at bestille?

Hvor mange børne menuer ønsker du at bestille?

Ønsker du at tilkøbe vinmenu?

Ønsker du at tilkøbe oste?

Ønsker du at tilkøbe foie gras?

Ønsker du at tilkøbe 1/2 hummer?

Ønsker du at tilkøbe snacks?

Ønsker du at tilkøbe kransekage?

Ønsker du at tilkøbe natmad?

Ønsker du at afhentning eller levering?

Hvad tid ønsker du afhentning/levering af maden d. 31.12.?

Hvor har du hørt om os?

Øvrige kommentarer