Om Fransk Spisehus

Om Fransk Spisehus

Fransk Spisehus: Catering i København og Nordsjælland

 

Fransk Spisehus tilbyder catering til København og Nordsjælland, hvortil vi i dag laver mad til rigtig mange mennesker. Vi elsker de franske madtraditioner og gør meget ud af at tilbyde vores kunder det bedste inden for det franske køkken, uanset om de bestiller catering til København, eller om de bestiller catering til Nordsjælland.

Fransk Spisehus ejes af ægteparret Lilibeth Lustre Rasmussen & Jakob Rasmussen. Gennem en årrække har vi tilbudt catering til København, hvor rigtig mange kunder har nydt vores gode franske mad, som altid er tilberedt med respekt for det franske køkken, og den kvalitet der altid skal være ved fransk mad.

Jakob er udlært kok i 2004 med sølvmedalje fra Restaurant Sortebro Kro og Restaurant Under Lindetræet i Odense. Han er udlært med speciale i det moderne franske/danske køkken, med smagen i højsædet. Han har mange års erfaring fra nogle af de bedste gourmetrestauranter i landet og stor erfaring med selskabsmad, som han har beskæftiget sig med i mere end 15 år.

Lilibeth er fra Filippinerne, og sammen tilbyder Lilibeth & Jakob en variation af fantastiske smagsoplevelser for dig og dine kære. Vi har en særlig stor kærlighed til det klassisk franske, moderne og klassiske danske samt Filippinske landkøkken.

 

Catering København

Vores køkken er placeret i hjertet af København, hvor vi tilbereder maden for dig. Derfor har vi stort fokus på catering til København, hvor vi på daglig basis tilbyder vores kunder fransk mad. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med vores mad, når de har bestilt catering i København, og at de har lyst til at vende tilbage til os og anbefale os til andre.

Det er muligt at bestille catering i København til rigtig mange forskellige lejligheder, og du kan få et væld af muligheder i udvalget af menuer hos os. Catering i København foregår nemt og hurtigt, og vi glæder os til at levere den gode franske mad til dig næste gang, du skal have gæster på besøg, holde en fest eller reception.

Catering Nordsjælland

Mange af vores kunder får leveret catering i Nordsjælland. Vi tilbereder ofte mad til kunder, som enten er bosatte eller har virksomhed i Nordsjælland og gerne vil bestille vores catering. Vores franske mad bliver altid pakket fornuftigt og forsvarligt, så vores kunder trygt kan bestille catering i Nordsjælland.

Catering i Nordsjælland optager en stor del af vores arbejde, hvorfor vi er rigtig glade for at kunne levere et godt produkt til vortes kunder, så de altid føler, at de får den franske madoplevelse, som er enhver festlig eller vigtig lejlighed værd.

 

Vi glæder os meget til at glæde dig og dine.

De bedste hilser fra
Lilibeth & Jakob