Påsken 2019

Påsken 2019

Påskemenu 2019: Påskemad ud af huset Med smag af forår

Kan bestilles i perioden d. 18.4. til d. 22.4.

I anledning af påsken 2019 tilbyder vi en lækker 3-retters påskemenu ud af huset fra torsdag d. 18.4. til og med mandag d. 22.4. Vores påskemenu bedes bestilt senest 2 dage i forvejen og kan bestilles til minimum 10 personer.

Påskemad ud af huset fra Fransk Spisehus er lavet med kærlighed til både de danske påskemadstraditioner og det franske køkkens delikate smage. Bestil vores påskemad ud af huset og nyd en gourmet påskemiddag med frisk stenbiderrogn på blinis til forret, lammeculotte eller lammekrone med Pommes Anna til hovedret og en frisk forårsdessert med vaniljeparfait og rabarber. Læs flere detaljer om retterne i vores påskemenu nedenfor.

Med Fransk Spisehus’ 3-retters påskemenu er du sikker på, at din påskemiddag bliver en kulinarisk succes. Påskemad ud af huset betyder, at du slipper for at tilbringe timer i køkkenet og i stedet kan nyde din påskemiddag i selskab med familien.

Som supplement til vores påskemenu ud af huset har du mulighed for at bestille ekstra lækkerier i form af snacks til velkomst og et skønt udvalg af oste, der kan nydes til kaffen efter din påskemiddag.

Fransk Spisehus’ påskemad ud af huset pakkes kold, og vi vedlægger en nem vejledning til, hvordan du opvarmer maden derhjemme, så du kan servere den perfekt tempereret ved din påskemiddag.

 

 

Bestilling af påskemad ud af huset til Påsken 2019

Fornavn og efternavn

Telefon

Adresse

Postnummer

By

Din e-mail

Hvor mange menuer ønsker du at bestille?

Til hvilken dato ønsker du at bestille?

Ønsker du levering?

Øvrige kommentarer