Tapas og fingerfood

Tapas og fingerfood

Tapas og fingerfood: Bestil lækker fransk mad til buffet eller reception

 

Du kan bestille vores lækre mad til reception og få en buffet, der lever op til det gode franske køkkens ry. Vores receptionsmad er en lækker buffet, der består af alskens franske retter, hvor der er kræset for smag og detalje. Vi kan tilbyde en rigtig god mad til receptioner, og vi gør en dyd ud af at servere retter, som alle er sammensat med kvalitet for øje.

Vores dygtige kokke tilbereder både fisk, kød, vegetarretter og ost og dessert, så du kan få et bredt udvalg af retter, når du bestiller mad til reception. Det franske køkken egner sig perfekt til buffet af både større og mindre retter, hvorfor vores receptionsmad er særdeles populær. Vores kunder er rigtig glade for vores receptionsmad, og derfor har vi gjort en ekstra del ud af at optimere menuen, så den er så indbydende som muligt.

De stolte franske madtraditioner kommer til udtryk i vores mad til reception, hvor fødevarerne er valgt ud fra det franske køkkens madhistorie. Der er således et stort udvalg at vælge mellem, hvis du vælger at benytte dig af vores tilbud om receptionsmad. Du kan frit kombinere de forskellige retter, så du får den sammensætning af receptionsmad, som du ønsker at byde dine gæster på.

Det er muligt at lave et rent fiskebord, hvor diverse lækre retter med fisk og skaldyr vil præge din menu, så dine gæster kan smage alt godt fra det franske hav. Der er også rigtig mange kødretter at vælge mellem. Med vores store udvalg af forskellige kødanretninger kan du bestille lidt af hvert, så der både er retter til den kræsne spiser og til din gæst, der bare elsker god gourmetmad.

Du kan vælge mellem diverse vegetarretter, hvis dine gæster ikke spiser kød. Vi sørger for, at der er noget for alle i vores receptionsmad, så du altid vil kunne få opfyldt dit ønske, om at tilbyde dine gæster den bedste mad til din reception. Afslutningsvis kan du præsentere din gæster for dessert og et ostebord, der består er udsøgte franske retter, som er delikatesser, der er lavet med finesse for øje.

Vælg minimum 5 af retterne til din receptionsmad – men gerne flere, og så sørger vi for, at vores dygtige kokke tilbereder maden til dig, og giver dig den bedste mad til reception, som man kan tænke sig.

 

Bestilling

Fornavn og efternavn

Telefon

Adresse

Postnummer

By

Din e-mail

Hvor mange couverter ønsker du at bestille?

Til hvilken dato ønsker du at bestille?

Øvrige kommentarer