Selskabsbuffet

Selskabsbuffet

Buffet ud af huset: Bestil vores lækre catering buffet i dag

 

Vores buffet ud af huset oser af kvalitet og lækre retter, som vores dygtige kokke har tilberedt. Vi tilbyder dig det bedste inden for det franske køkken, og med bestilling af vores catering buffet kan du give dine gæster en buffet, som er noget udover det sædvanlige.

Vores kokke har mange års erfaring med tilberedning af franske retter, hvorfor de er rigtig dygtige til at lave maden med kvalitet for øje. Det franske køkken er særligt velegnet til buffet ud af huset, da der findes mange gode retter, som supplerer hinanden rigtig godt i smagssammensætning og konsistens, når de serveres sammen.

Vores catering buffet består af tre retter; forret, hovedret og dessert, som udgør en samlet menu, der giver dig og dine gæster en varieret og smagfuld madoplevelse. Der er kræset for de enkelte anretninger, som vores kokke altid tilbereder med respekt for kvaliteten i det franske køkken.

Ved catering af denne buffet kommer du rundt om de bedste dele af de franske madtraditioner. Vores kunder elsker at bestille vores buffet ud af huset, som de har imponeret deres gæster med til diverse lejligheder. Ønsker du mad ud af huset til f.eks. nytår eller jul? Så kan du også få lækre retter til begivenhederne.

Det er muligt at bestille vores buffet ud af huset til både private lejligheder og til din virksomhed. Så længe der bestilles catering af buffet til minimum 15 kuverter, så kan vi tilbyde en buffet ud af huset, som svarer til, det bedste en buffet fra det franske køkken kan hamle op med.

Ønsker du at vores tjenere skal hjælpe med at anrette retterne, præsentere maden og servere for dine gæster, så er du velkommen til at kontakte os og få et tilbud på dette. Vores tjenere er dygtige og hjælpsomme, så hvis du ønsker dette, behøver du ikke at bekymre dig om andet end at invitere dine gæster og byde dem velkommen, når du har bestilt vores buffet ud af huset.

 

 

 

 

Selskabsbuffet

Buffet’en kan bestilles til minimum 15 personer.

Tilkøb

 

Bestilling af selskabsbuffet

Fornavn og efternavn

Telefon

Adresse

Postnummer

By

Din e-mail

Hvor mange menuer ønsker du at bestille?

Ønsker du tilvalg af snacks?

Ønsker du tilvalg af oste?

Til hvilken dato ønsker du at bestille?

Øvrige kommentarer