Studentergilde 2020

Studentergilde 2020

Mad til studenterfest

At blive student er en kæmpe begivenhed, som selvfølgelig skal fejres med manér. Det indbefatter ofte både studenterkørsel og et studentergilde for venner og familie, hvor der skal serveres mad.

Slip for besværet med planlægning, indkøb og tilberedelse af studenterfest-mad og nyd i stedet dagen i ro og mag. Lad Fransk Spisehus hjælpe Jer med levering af delikat og veltillavet mad til studentergilde anno 2020. Nedenfor ser du vores bud på skøn, franskinspireret studenterfest-mad, der med garanti vil begejstre såvel studenten som gæsternes ganer.

Hos Fransk Spisehus går vi meget op i at anvende gode råvarer og kæle for smagene i vores studentergilde-mad. Vores mad til studenterfest består af 7 retter samt ost, friskbagt brød og dejlig mazarinkage. Maden anrettes som en studenterbuffet, der kan spises både stående og siddende. Vores studenterfest-mad er derfor oplagt som både mad til studenterkørsel, hvor de unge studerende kommer på besøg, og som mad til studentergilde, hvor venner og familie fejrer studenten.

Fransk Spisehus’ studentergilde-mad kan bestilles til minimum 20 personer.

Har du behov for gourmet-catering til andre selskaber eller til en reception? Tag et kig på vores selskabsmenuer og vores receptionsbuffet. Husk også, at du kan få leveret en Mortens Aften-menu ud af huset til Mortens Aften d. 10. november

 

Bestilling af studentergilde-mad