Nedenfor ses vores nye take-away menukort i herlev.
Vi har åbent for afhentning af take-away i Herlev alle hverdage fra 10.30 til 18.
(ved afhentning efter kl. 16, bedes maden forudbestilles på telefon 45891287 inden kl. 16)
Se menuplan for perioden 2.12. til og med d. 29.12. ved at klikke her.
menukort
Dagens tilbud i Herlev uge 49
Dagens ret mandag d. 2.12. & tirsdag d. 3.12.
Kalkunsoufflé bagt med krydderurter anrettet med kraftig sauce med svampe, hertil grov kartoffel-selleri puré.
Dagens ret onsdag d. 4.12. & torsdag d. 5.12.
”byg-selv” pulled porc burger med brioche burgerbolle, bbq. Sauce, coleslaw og stegte kartofler.
Dagens ret fredag d. 6.12.
Quiche lorraine serveret med pesto, langtidsbagt tomat, citron-timianbagte rodfrugter og rosmarinstegte kartofler.
Dagens 3-retters bistro menu (alle dage, lørdag & søndag dog til minimum 4 couverter i Herlev)
Forret : Rillette af røget laks rørt med æbler og krydderurter anrettet med grønne salater, semi-dried tomater, lime og krydderurter.
Hovedret : Dagens ret (kan udskiftes med øvrige hovedretter på kortet mod betaling af merpris)
Dessert : Rabarbertriflikr. 195,-
ugens forret
Rillette af varmrøget laks
Rillette af husets hjemmerøgede laks rørt med æbler og krydderurter anrettet med grønne salater, semi-dried tomater, lime og krydderurter.
kr. 75,-
Børnemenu
Oksekødslasagne med grøntsager
kr. 55,-
Gæstemenu - nyhed - 345,-
3-retters signaturmenu
Forret : Stegte kammuslinger anrettet med smørsauteret spinat, cremet hummerbisque og krydderurtesalat
Hovedret : Kalvemørbrad "Royal": Kalvemørbrad stegt ved 58 grader med bacon og timian, hertil pommes anna, auberginetimbale og kraftig rødvinsauce
Dessert : Gateau Marcell anrettet med skovbærkompot, husets hjemmelavede vaniljeis og sprød mandeltuile
Gæstemenuen skal bestilles senest 2 dage før og til minimum 4 personer, og kan bestilles til alle ugens dage
Hovedretter
Fransk løgtærte (vegetar)
Løgtærte bagt med timian, små tomater og parmesan, serveret med rosmarinstegte kartofler, citron-timianbagte rodfrugter og krydderurtecreme.
kr. 95,-Hakkebøf Béarnaise
Saftig og smagfuld hakkebøf af dansk okse serveret med rosmarinstegte kartofler, rødløgskompot, langtidsbagte tomater og béarnaisesauce.
kr. 95,-Confit de canard
Serveret med rosmarinstegte kartofler, citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagte små tomater samt kraftig rødvinsauce.
kr. 135,-Rødvinsbraiserede svinekæber
Serveret med rosmarinstegte kartofler, langtidsbagte små tomater, citron-timianbagte rodfrugter samt kraftig rødvinsauce.
kr. 135,-Ribeye béarnaise
Grainfed ribeye serveret med langtidsbagt tomat, citron-timianbagte rodfrugter, rosmarinstegte kartofler og béarnaisesauce.
kr. 150,-
Desserter & oste
Ugens dessert
Rabarbertrifli : Rabarberkompot tilsmagt vanilje anrettet med makroner og økologisk flødeskum
kr. 45,-Udvalg af franske oste
Gode franske oste med husets garniture
kr. 75,-
Bestilling af take-away