Efterårs & vinter menu

345DKK

345 kr. (til minimum 10 couverter)

FORRETTER – VÆLG IMELLEM :

Røget laks, rygeost, radiser, sprød rugbrød, karse og urter

eller

Rillette af vesterhavsfisk, dild, fennikel og urter

eller

Rødtungesoufflé, muslingefumé, grønkål og gulerødder

HOVEDRETTER – VÆLG IMELLEM :

Svampefarseret fransk unghanebryst, persillerod, svampe, tomat og cremet hønsesauce tilsmagt æblebrændevin

eller

Kalveculotte og braiseret kalvespidsbryst, selleri, rosenkål, svampe og rødvinsauce

eller

Frilandsgris med filet og braiserede kæber, løg, kål, æbler og sauce gastric.

Alle hovedretter serveres med pommes anna.

DESSERTER – VÆLG IMELLEM :

Gateau Marcell, mango/appelsinsalat og vaniljeis

eller

Tarte au citron meringuée, ingefærsyltede clementiner og chokoladeis

eller

Crème brûlée, skovbærkompot og mangosorbet

1 Category