FORÅRS & SOMMERBUFFET

Fra: 2.950DKK

Forårs & sommerbuffet

295 kr.

Til minimum 10 couverter.

Husets torskesalat med rejer, asparges og dild, anrettet med citron, rugbrødstuile samt skovsyre
Citronmarineret laks anrettet med crudité af fennikel, radiser og agurk, toppet med brøndkarse
Svinemørbrad stegt med bacon og salvie (varm)
Sødmælkskalveculotte stegt med timian (varm)
rosmarinstegte nye kartofler (varm)
Sæsonens grøntsager (varm)
kraftig rødvinsauce (varm)
Romainesalat vendt med ceasardressing, toppet med rosmarinstegte croûtons, parmesan og ristet bacon
Salat à la Caprèse med solmodne tomater, bøffelmozarella, skalotteløg, balsamico samt frisk basilikum
Broccolisalat vendt med limecreme, tranebær og toppet med ristet bacon
Rabarbertrifli anrettet med friske bær
Friskbagt surdejsbrød og hjemmelavet pisket smør.

295DKK / couvert.
1 Category
1 Tag