Gæstemenu til minimum 2 couverter

Fra: 20kr.


Product Quantity

MÅNEDENS MENU (BESTILLES SENEST 2 DAGE FØR)

295 kr.

Forret :
Rillette af varmrøget laks anrettet med grønne salater, lime, semi-dried tomater og krydderurter.

Hovedret :
Helstegt kalvemørbrad stegt med krydderurter serveret med svampesauce, smørdampet spidskål, bagte løg og kartoffelpuré.

Dessert :
Gateau Marcel (chokoladekage i 2 lag) serveret med rabarberkompot og husets hjemmelavede is og sorbet.

Brasserie menu (bestilles senest 2 dage før)

250 kr.

Brasserie menuen består af følgende 3-retter :

FORRET:
Rillette af varmrøget laks anrettet med grønne salater, lime, semi-dried tomat, rugbrødstuile samt krydderurter. Hertil friskbagt brød samt smør.

HOVEDRET:
Kalveculotte stegt rosa ved 58 grader med timian, havsalt og friskkværnet peber. Hertil serveres kartoffelpuré, citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagte tomater samt svampesauce.

DESSERT:
Rabarbertrifli anrettet med friske bær samt is & sorbet fra Fransk Ishus.

Signatur menu (bestilles senest 2 dage før)

375 kr.

Signatur menuen består af følgende 3-retter :

FORRET:
Soufflé af torsk bagt med krydderurter anrettet med smørsauteret spinat, muslingefumé og krydderurtesalat

HOVEDRET:
Helstegt kalvemørbrad: Kalvemørbrad stegt ved 58 grader med timian, hertil kartoffelpuré tilsmagt estragon, auberginetimbale og kraftig rødvinsauce

DESSERT:
Gateau Marcell anrettet med husets hjemmelavede is & sorbet og friske bær.

Rosastegt kalveculotte (skal bestilles senest 2 dage før)

175 kr./person
Kan bestilles alle dage.

Kalveculotte stegt ved 58 grader med timian, friskkværnet peber og havsalt. Hertil serveret kraftig rødvinsauce, sauté af smørdampet spidskål og østershatte, bagte løg  og rosmarinstegte kartofler.

Tilkøb

Temporarily unavailable

Velkomst snack

55 kr.

Børnelasagne

55 kr.

Lasagne Bolognese med oksekød og grøntsager.

55kr.

Ostetallerken

75 kr.

Udvalg af franske oste anrettet med husets garniture.

Dagens grønne salat

20 kr.

Dagens grønne salat

Husets petit four "café gourmand"

85 kr.

3 små hjemmelavede lækkerier til kaffen.

Lille vinmenu

550 kr.

Marien Cava brut (velkomst/snack)

Deobriga Blanco (hvid)

Aresca Barbera d’Asti Superiore “La Rossa” (rød)

OBS: 1 vinmenu er nok til 4 personer.

550kr.

Stor vinmenu

950 kr.

Jean Laurent, Champagne Blanc de Noirs (velkomst/snack)

Martin Wasser Markgräflerland Chardonnay 2019 (hvid)

Vina Santurnia Reserva 2015 (rød)

Toro de Piedra “Late Harvest” (dessertvin)

OBS: 1 vinmenu er nok til 4 personer.

950kr.

Ikke på lager