TAKE-AWAY Frederiksberg

Fra: 0DKK

VI HOLDER LUKKET PÅ FREDERIKSBERG I UGE 12 OG 13 PGA. REGERINGENS NYLIGE UDMELDING. TAKE-AWAY KAN STADIG KØBES I HERLEV.

BESTIL DIN TAKE-AWAY VIA SHOPPEN NEDENFOR.

På Frederiksberg (Fransk Ishus) har vi følgende åbningstider for take-away :

Mandag: lukket
Tirsdag til fredag : 15-21
Lørdag & søndag : 12-21

Maden afhentes på Godthåbsvej 26, 2000 Frederiksberg.

Har du købt et værdibevis, så send din bestilling senest dagen før via formularen ved at følge dette link.

1 Category

ProductQuantity

Forret

Temporarily unavailable

Husets forret

75 kr.

Rillette af varmrøget laks rørt med æble og krydderurter anrettet med grønne salater, lime og semi-dried tomater.

75DKK

Varm suppe

Temporarily unavailable

Tomatsuppe - lille

45 kr.

Cremet tomatsuppe tilsmagt bagt peberfrugt, timian og basilikum. Anrettet med pesto og croûtons.

45DKK

Tomatsuppe - stor

75 kr.

Cremet tomatsuppe tilsmagt bagt peberfrugt, timian og basilikum. Anrettet med pesto og croûtons.

75DKK

Hovedretter

Temporarily unavailable

Dagens ret tirsdag d. 24.3.

95 kr.
Hakkebøf à la crème serveret med bagte rødløg, kartoffelpuré og svampesauce. rodfrugter.

Se også menuplan for hele måneden her.

95DKK

Dagens ret onsdag d. 25.3. & torsdag d. 26.3.

95 kr.
Laksefilet serveret med cremet muslingefumé, smørsauteret spinat og dampede kartofler vendt med dild.

Se også menuplan for hele måneden her.

95DKK

Dagens ret fredag d. 20.3., lørdag d. 21.3. & søndag d. 22.3.

95 kr.
Soufflé af Vesterhavsfisk bagt med krydderurter serveret med cremet muslingefumé, smørdampede kartofler vendt med dild og sauté af spinat og porrer.

Se også menuplan for hele måneden her.

95DKK

Dagens ret

95 kr.
Bestil denne vare hvis du ønsker at bestille dagens ret på øvrige dage i denne måned.
Se menuplan for hele måneden her.

95DKK

Fransk løgtærte

95 kr.
Fransk løgtærte bagt med timian, solmodne tomater og parmesan anrettet med rosmarinstegte kartofler, citron-timianbagte rodfrugter og pesto.

95DKK

Kyllingebryst farseret med krydderurter

145 kr.
Kyllingebryst farseret med krydderurter serveret med rosmarinstegte kartofler, citron-timianbagte rodfrugter og kraftig rødvinsauce.

145DKK

Confit de canard

145 kr.

Husets hjemmelavede confit de canard serveret med citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagt tomat, rosmarinstegte kartofler og kraftig rødvinsauce.

145DKK

Rødvinsbraiseret kalvecuvette

145 kr.

Rødvinsbraiseret kalvecuvette serveret med citron-timianbagte rodfrugter, rosmarinstegte kartofler, langtidsbagt tomat og kraftig rødvinsauce.

145DKK

Rødvinsbraiserede svinekæber

145 kr.

Rødvinsbraiserede svinekæber serveret med citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagt tomat, rosmarinstegte kartofler og kraftig rødvinsauce.

145DKK

Hakkebøf bearnaise

125 kr.

Saftig og smagfuld hakkebøf serveret med citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagt tomat, rosmarinstegte kartofler og bearnaisesauce.

125DKK

Ribeye bearnaise

165 kr.

Grainfed ribeye serveret med citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagt tomat, rosmarinstegte kartofler og bearnaisesauce.

165DKK

Menu

Temporarily unavailable

Bistro menu

195 kr.

Bistromenuen består af følgende 3-retter :

Forret :
Rillette af varmrøget laks anrettet med grønne salater, lime, semi-dried tomater og krydderurter.
Hovedret :
Dagens ret - Se menuplan her.
Dessert :
Blommetrifli - kompot af blommer anrettet med makroner og flødeskum

195DKK

Børnemenu

Temporarily unavailable

Børnelasagne

55 kr.

Lasagne Bolognese med oksekød og grøntsager.

55DKK

Dessert & oste

Temporarily unavailable

Ostetallerken

75 kr.

Udvalg af franske oste anrettet med husets garniture.

75DKK

Husets dessert

45 kr.

Blommetrifli
Blommekompot tilsmagt vanilje anrettet med makroner og flødeskum.

45DKK

Ikke på lager