TAKE-AWAY Herlev

Fra: 0DKK

take-away skal bestilles senest kl. 12 for afhentning eller levering samme dag.

nyhed : gratis levering

bestiller du for minimum 1000 kr.til levering samme dag i webshoppen, tilbyder vi gratis levering ml. 17 og 18 alle hverdage. Gælder levering indenfor 20 km. fra vores køkken i herlev (sortemosevej 1b).

Bestiller du for under 1000 kr., kan du stadig få maden leveret, dog mod leveringsgebyr.

Åbningstider for afhentning af take-away i Herlev :

tirsdag til fredag : 15-17.30
Mandag : lukket
Lørdag & søndag : Lukket for take-away i Herlev. Her henvises til take-away på Frederiksberg.

Maden afhentes på Sortemosevej 1b, 2730 Herlev.

Har du købt et værdibevis, så send din bestilling senest dagen før via formularen ved at følge dette link.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

obs : hvis menukortet nedenfor ikke er opdateret, så prøv at reloade siden i din browser.

 

1 Category

Product Quantity

Forret

Temporarily unavailable

Husets forret

75 kr.

Rillette af varmrøget laks rørt med æble og krydderurter anrettet med grønne salater, lime og semi-dried tomater.

75DKK

Hovedretter

Temporarily unavailable

Dagens gourmetret tirsdag d. 22.9.

125 kr.

Farseret kyllingebryst anrettet i cremet sauce med svampe tilsmagt hvidvin og rosmarin, serveret med bagte sommergrøntsager og rosmarinstegte kartofler.

125DKK

Hverdagsretten tirsdag d. 22.9.

75 kr.

BBQ stegt kalv anrettet med smørdampede majs og rosmarinstegte kartofler

75DKK

Vegetarretten tirsdag d. 22.9.

75 kr.

BBQ stegte sensommergrøntsager med smørdampede majs og rosmarinstegte kartofler

75DKK

Dagens gourmetret onsdag d. 23.9.

125 kr.

Braiserede svinekæber i kraftig rødvin sauce serveret med citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagte tomater og rosmarinstegte kartofler.

125DKK

Hverdagsretten onsdag d. 23.9.

75 kr.

Braiseret gris i sauce med linser, ingefær og spinat, serveret med dampede kartofler

75DKK

Vegetarretten onsdag d. 23.9.

75 kr.

Ristet polenta i sauce med linser, ingefær og spinat, serveret med dampede kartofler

75DKK

Dagens gourmetret torsdag d. 24.9.

125 kr.

Braiserede svinekæber i kraftig rødvin sauce serveret med citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagte tomater og rosmarinstegte kartofler.

Hverdagsretten torsdag d. 24.9.

75 kr.

Chili con carne serveret med ris og creme fraiche

75DKK

Vegetarretten torsdag d. 24.9.

75 kr.

Chili sin carne serveret med ris og creme fraiche

75DKK

Dagens gourmetret fredag d. 25.9.

125 kr.

Confit de canard serveret med kantarelsauce, bagte sommergrøntsager, langtidsbagte tomater og timianstegte kartofler.

125DKK

Hverdagsretten fredag d. 25.9.

75 kr.

Græsk farsbrød bagt med oliven og soltørrede tomater serveret i fyldig tomatsauce. Hertil dampet bulgur.

75DKK

Vegetarretten fredag d. 25.9.

75 kr.

Braiserede rodfrugter serveret i fyldig tomatsauce. Hertil dampet bulgur.

75DKK

Dagens grønne salat

20 kr.

Dagens grønne salat

20DKK

Fransk løgtærte - vegetar hovedret

125 kr.
Fransk løgtærte bagt med timian, solmodne tomater og parmesan anrettet med rosmarinstegte kartofler, citron-timianbagte rodfrugter og pesto.

125DKK

Kyllingebryst farseret med krydderurter

165 kr.
Kyllingebryst farseret med krydderurter serveret med rosmarinstegte kartofler, citron-timianbagte rodfrugter og kraftig rødvinsauce.

165DKK

Hakkebøf bearnaise

125 kr.

Saftig og smagfuld hakkebøf serveret med citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagt tomat, rosmarinstegte kartofler og bearnaisesauce.

125DKK

Confit de canard

165 kr.

Husets hjemmelavede confit de canard serveret med citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagt tomat, rosmarinstegte kartofler og kraftig rødvinsauce.

165DKK

Rødvinsbraiseret kalvecuvette

165 kr.

Rødvinsbraiseret kalvecuvette serveret med citron-timianbagte rodfrugter, rosmarinstegte kartofler, langtidsbagt tomat og kraftig rødvinsauce.

165DKK

Rødvinsbraiserede svinekæber

165 kr.

Rødvinsbraiserede svinekæber serveret med citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagt tomat, rosmarinstegte kartofler og kraftig rødvinsauce.

165DKK

Ribeye Béarnaise - perfekt til grillen!!

225 kr.

Kan bestilles alle hverdage.
300 gram bøf af grainfed ribeye fra Uruguay serveret med citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagte tomater, bearnaisesauce og rosmarinstegte kartofler.
(bøffen leveres rå så du kan stegte den på grill eller pande :-) )

225DKK

Rosastegt kalveculotte til minimum 2 personer

175 kr./person
Kan bestilles alle dage.

Kalveculotte stegt ved 58 grader med timian, friskkværnet peber og havsalt. Hertil serveret kraftig rødvinsauce, sauté af smørdampet spidskål og østershatte, bagte løg med top og rosmarinstegte kartofler. Kødet leveres som helsteg og skal skæres på tværs af fibrene.

1 stk. fransk løgtærte

30 kr.

1 stk. fransk løgtærte bagt med solmodne tomater, timian og parmesan.

30DKK

2 stk. franske løgtærter

55 kr.

2 stk. franske løgtærter bagt med solmodne tomater, timian og parmesan.

55DKK

3 stk. franske løgtærter

75 kr.

3 stk. franske løgtærter bagt med solmodne tomater, timian og parmesan.

75DKK

Børnemenu

Temporarily unavailable

Børnelasagne

55 kr.

Lasagne Bolognese med oksekød og grøntsager.

55DKK

Menu

Temporarily unavailable

Dagens 3-retters menu

200 kr.

Dagens menu består af følgende 3-retter :

Forret :
Rillette af varmrøget laks anrettet med grønne salater, lime, semi-dried tomater og krydderurter.
Hovedret :
Dagens gourmetret
Dessert :
Rabarbertrifli - rabarberkompot tilsmagt vanilje anrettet med makroner og flødeskum

200DKK

Signatur menu (bestilles senest 2 dage før)

375 kr.

Signatur menuen består af følgende 3-retter :

FORRET:
Stegte kammuslinger anrettet med smørsauteret spinat, cremet hummerbisque og krydderurtesalat

HOVEDRET:
Kalvemørbrad "Royal": Kalvemørbrad stegt ved 58 grader med bacon og timian, hertil pommes anna, auberginetimbale og kraftig rødvinsauce

DESSERT:
Gateau Marcell anrettet med skovbærkompot, husets hjemmelavede vaniljeis og sprød mandeltuile

Brasserie menu (bestilles senest 2 dage før)

250 kr.

Brasserie menuen består af følgende 3-retter :

FORRET:
Rillette af varmrøget laks anrettet med grønne salater, lime, semi-dried tomat, rugbrødstuile samt krydderurter. Hertil friskbagt brød samt smør.

HOVEDRET:
Kalveculotte stegt rosa ved 58 grader med timian, havsalt og friskkværnet peber. Hertil serveres kartoffelpuré, citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagte tomater samt kantarelsauce.

DESSERT:
Rabarbertrifli anrettet med friske bær samt vanilje is fra Fransk Ishus.

Dessert & oste

Temporarily unavailable

Ostetallerken

75 kr.

Udvalg af franske oste anrettet med husets garniture.

75DKK

Rabarbertrifli

40 kr.

Rabarbertrifli
Rabarberkompot tilsmagt vanilje anrettet med makroner og flødeskum.

40DKK

Tarte au citron meringuée

35 kr.

Husets specialitet : Fransk citrontærte med sprød marengs

35DKK