Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
FRANSK SPISEHUS ApS
CVR: 33 36 09 16
Sortemosevej 1B, 2730 Herlev
[email protected]

Betaling
Franskspisehus.dk accepterer Visa, Mastercard and American Express
Vi tager ikke kortgebyrer.

Levering
Franskspisehus.dk leverer til postnumre mellem 2000 og 4600, samt tilbyder afhentning på vores adresse.
Leveringstidspunktet vælges i vores checkud. Se vores leveringspriser her.

Fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret for catering.

Reklamationsret
Købelovens regler gælder for varekøb, men ikke ydelser. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret.
Men er du ikke tilfreds med ydelsen kan du naturligvis kontakte os på 70 87 93 61 eller [email protected]

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere ydelsen til dig. Personoplysningerne registreres hos Fransk Spisehus ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på franskspisehus.dk er Fransk Spisehus ApS. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over ydeksen, skal du kontakte os pr. mail: [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 13-12-2019