Konfirmationsbuffet

Konfirmationsbuffet

KONFIRMATIONsbuffet på Sjælland MED SMAG AF Frankrig, FORÅR OG SOMMER

En konfirmationsbuffet er en nem og lækker måde at bespise gæsterne ved din konfirmation på.  Gæsterne kan gå til og fra konfirmationsbuffeten, når de ønsker det, og vælge fra et stort udvalg af forskellige retter. Men en konfirmationsbuffet er netop på grund af de mange retter meget energi- og tidskrævende at planlægge og tilberede selv. Lad derfor Fransk Spisehus tilberede og levere en gourmet konfirmationsbuffet til din konfirmation på Sjælland.

Vi tilbyder en skøn franskinspireret konfirmationsbuffet bestående af 8 retter – heriblandt røget lakserulle, terrin af torsk, kalveculotte, broccolisalat og kartoffelsalat samt en overdådig Gateau Marcel med vaniljesyltede rabarber og rabarbertrifli. Læs flere detaljer om alle de skønne retter, der indgår i vores konfirmationsbuffet, nedenfor.

Er en 8-retters konfirmationsbuffet ikke nok til at mætte gæsternes maver, så kan du med fordel bestille ekstra lækkerier til din konfirmation. Tilkøb for eksempel små sprøde løgtærter, saltristede jordnødder og middelhavsoliven som snacks til velkomsten. Eller supplér din konfirmationsbuffet med et udvalg af velsmagende oste serveret med vores hjemmelavede knækbrød.

Fransk Spisehus’ konfirmationsbuffet leveres direkte til din konfirmation på Sjælland klar til at blive serveret med det samme. Vi kan også levere maden pakket, så du selv kan anrette din konfirmationsbuffet og lade gæsterne fange an, når du ønsker. Det er også muligt at få én af vores dygtige kokke til at varme, anrette og præsentere din konfirmationsbuffet på stedet. Har du brug for serveringshjælp, kan vi også klare det.

Fransk Spisehus’ konfirmationsbuffet kan bestilles til minimum 15 personer.

KonfirmationsBuffeten

Røget lakserulle serveret med rugbrødstuile, hvide asparges og ørredrogn.
Terrin af torsk bagt med spinat og krydderurter, serveret med citroncreme og semi-dried tomater.
Carpaccio af okse anrettet med nicoise oliven, rucola og parmesan
Sødmælks kalveculotte stegt med timian og rosmarin serveret med flødekartofler, sauté af grønne asparges og svampe samt kraftig rødvinsauce.
Unghanebryst farseret med krydderurter serveret med citron-timianbagte rodfrugter.
Broccolisalat vendt med limecreme, rødløg og tranebær.
Kartoffelsalat vendt med dijonmayonnaise, blomkål, radiser og purløg.
Tomatsalat med pesto, skalotteløg, ristede græskarkerner og frisk basilikum
Gateau Marcell serveret med vaniljesyltede rabarber og rabarbertrifli tilsmagt vanilje.

 

Bestilling af konfirmationsbuffet

  Fornavn og efternavn

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Din e-mail

  Til hvor mange personer ønsker du at bestille?

  Ønsker du tilvalg af snacks?

  Ønsker du tilvalg af ost?

  Til hvilken dato ønsker du at bestille?

  Øvrige kommentarer