Selskabsmenu København & omegn

Selskabsmenu København & omegn

Selskabsmenu København – fransk mad til selskaber

Fransk Spisehus sammensætter lækre, franskinspirerede selskabsmenuer i København og omegn, der passer til lige netop dine ønsker. Vi specialiserer os i fransk cuisine og leverer jævnligt menuer til større selskaber og sammenkomster. Vores selskabsmenu i København består af mange forskellige råvarer, der giver dig mulighed for at sammensætte den menu, du bedst synes om. Vælg mellem vores 6 mest populære menuer herunder.

Skal du arrangere en familiesammenkomst, firmafest eller et større middagsselskab? Vi har mange unikke selskabsmenuer, der passer til forskellige lejligheder. Vores selskabsmenuer i København er alle unikke og udforsker den franske madkultur helt fra Nordmandiet i nord til Provence-Alpes-Côte d’Azur i syd. Selskabsmenuerne bærer alle deres eget særpræg, men fælles for alle vores retter er, at de kan spores tilbage til det franske gourmetkøkken.

Selskabsmenu i København som catering?

Skal vores professionelle kokke tilberede maden i dit køkken? Hos Fransk Spisehus kan vores erfarne kokke og køkkenpersonale tilberede, servere og præsentere maden for dig og dine gæster. Undgå stress og lad os klare det hele. Kontakt os her for en uforpligtende snak, hvis du gerne vil høre mere.

Selskabsmad er også festmad, og vi leverer hele året rundt – også til julebordet juleaftenjulefrokoster i november og december samt nytårsaften. Undgå selv at stå i køkkenet og stresse over julemaden eller nytårsanretningerne, og lad os sørge for alt fra A-Z. Vores julefrokost ud af huset er yderst populær hos både virksomheder og privatpersoner, mens vores nytårsmenu catering er firmaernes foretrukne om vinteren.

Menuen kan bestilles til minimum 10 personer.

Efterårs & vintermenu
nyhed

med det bedste fra årstiden…

Se menuen

Selskabsmad skal være ekstraordinært. Det bliver det, hvis du bestiller en selskabsmenu København hos Fransk Spisehus. Vi garanterer dig og dine gæster en unik smagsoplevelse, der udforsker det franske gourmetkøkken fra top til tå.