Selskabsmenu

Selskabsmenu

Festmad ud af huset: Få fransk mad til dit selskab

 

Vi tilbyder at lave god fransk mad til selskaber, der består af lækre retter, som du selv kan vælge mellem. Vi har et stort udvalg af selskabsmenuer, så der er noget for enhver smag. Vores festmad ud af huset passer til mange forskellige lejligheder, og de er sammensat af vores kokke, som har et indgående kendskab til det franske køkken. Derfor kan vi tilbyde mad til dit selskab, som består af de originale franske opskrifter med gode smage og konsistenser.

Festmad ud ad huset skal være ekstraordinært. Det bliver det, hvis du bestiller vores selskabsmenu, som giver dig og dine gæster den smagsoplevelse, man kun kan få, når man bestiller rigtig god fransk mad til sit selskab.

Du kan vælge vores selskabsmenuer til rigtig mange forskellige lejligheder. Vores kunder har ofte bestilt festmad ud af huset til både konfirmationer, bryllupper og fødselsdage.

Med god fransk mad til et selskab, sørger man for at tilbyde sine gæster noget, de ikke får hver dag. Smagsoplevelsen ved de franske retter er noget helt særligt, og gæsterne er vilde med at få en selskabsmenu, der skiller sig ud fra mængden i type og kvalitet. Vi vil gerne hjælpe dig med at give dine gæster denne oplevelse, samtidig med at du kan nøjes med at koncentrere dig at tage dig af dine gæster, mens vi laver maden for dig.

Hvis du ønsker det, kan vores dygtige kokke og tjenere komme ud og tilberede maden på stedet eller servere det for dig. Vi kan både tilberede, serverer og præsenterer maden for dig og dine gæster, så du med ro i sindet kan lade os om det hele og bare vente på, at maden står klar. Hvis du ønsker at høre mere om dette, er du velkommen til at kontakte os – så kan vi tage en snak og give dig et uforpligtende tilbud.

Menuen kan bestilles til minimum 10 personer.

 

Selskabsmenu 1

Med smagen i højsædet…

Se menuen

Selskabsmenu 2

Den populære…

Se menuen

Selskabsmenu 3

Lidt ekstra forkælelse…

Se menuen

Selskabsmenu 4

Lidt af det hele…

Se menuen

Selskabsmenu 5

Den klassiske…

Se menuen

Selskabsmenu 6

Køkkenchefens favorit…

Se menuen